• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Vernieuwd kidsproof cases assortiment

Kids-proof case

In het dagelijks leven is een tablet tegenwoordig onmisbaar. Niet alleen in huis, maar ook op scholen, ziekenhuizen en instellingen wordt steeds vaker gewerkt met een tablet. Daarnaast maken de kleintjes ook steeds meer gebruik van dit toestel. Maar ... een ongeluk zit in een klein hoekje, dus een extra bescherming is zeker niet verkeerd.

Op Knaldeals.com vind je een ruim kidsproof case assortiment die onlangs is aangevuld met een nieuwe kidscovers. Een kidscover biedt een extreme bescherming tegen krassen, stoten en tegen de impact van een hevige val. Daarnaast zijn de kidsproof hoezen voorzien van een opvallende kleur en speelse uitstraling. Deze krachtige kidscover is dus zeer kindvriendelijk en houd jouw tablet zo goed als nieuw.

Met de kidscovers van Knaldeals.com kun je zonder zorgen jouw (klein)kind, neefjes of nichtjes met de leukste spelletjes, films en apps vermaken. Bekijk hier ons vernieuwde Kidscover assortiment en bestel een kidsproof case voor uiteraard een Knaldeals-prijs.

Kidscovers voor scholen

Via een tablet wordt tegenwoordig ook les gegeven, door middel van interactieve apps. Inmiddels hebben veel schoolboeken daarom ook plaats gemaakt voor tablets (en laptops). Om alle tablets op school te voorzien van een goede protectie, bieden wij op Knaldeals.com een scherpe prijs bij een afname van 5 of meer kidscovers. Hierdoor kunnen alle tablets zorgeloos worden uitgeleend aan leerlingen of studenten.

Wil je een grote bestelling plaatsen of vragen naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze klantenservice en laat ons een passende uitkomst bieden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.