• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Wauw, Knaldeals.com is veranderd!

Nieuwe design Knaldeals.com

Als je regelmatig Knaldeals.com bezoekt is je ongetwijfeld iets opgevallen; een nieuw logo, een nieuwe stijl en een compleet nieuwe look-and-feel... Knaldeals.com is veranderd! De kleurstelling is van blauw-wit naar rood-zwart gegaan en alle pagina's zijn ruimtelijker, duidelijker & stijlvoller geworden.

Met dit nieuwe design (ontworpen in samenwerking met Home of Happy Brands) wordt het nog gemakkelijker om op Knaldeals.com je nieuwe smartphone, tablet of smartwatch accessoire te vinden. De webshop is namelijk een stuk sneller geworden en de zoekfunctie is geoptimaliseerd. Zo navigeer je nog eenvoudiger naar het product van jouw keuze! Ook is de webshop nu perfect functioneel op je smartphone of tablet. Een webshop boordevol met de nieuwste telecom accessoires, gadgets en veel meer, op elk device goed werkend, razendsnel en gebruiksvriendelijk; precies zoals je wilt!

Bovenin de menubalk navigeer je intuïtief van merk naar toestel om vervolgens alle accessoires voor dit specifieke toestel te zien. Ben je bijvoorbeeld naar een Samsung Galaxy S7 gegaan, dan zie je daar direct alle verschillende soorten hoesjes. Hierdoor kun je gelijk naar jouw gewenste hoesje gaan. Wil je liever alle hoesjes en cases bekijken? Klik dan op de button met "Alle hoesjes en cases".

Samsung Galaxy S7 hoesjes

Het vinden van een tablet accessoire of een smartwatch accessoire is ook een stuk overzichtelijker geworden. Als je jouw gewenste hoesje, screenprotector, accu of andere accessoire hebt gevonden kun je de productfoto's bekijken en informatie over de accessoire lezen. Dat is echter niet alles; indien er een combideal mogelijk is kun je extra profiteren door een combideal in je winkelwagen te stoppen! Handig en enorm compleet!

Ons design heeft een stijlvolle metamorfose ondergaan, maar één ding dat onveranderd blijft zijn natuurlijk onze knalprijzen! De nieuwste accessoires voor jouw toestel bestel je natuurlijk voor een knalprijs bij de grootste telecomaccessoire webshop van Nederland: Knaldeals.com!

We wensen je veel plezier op onze vernieuwde webshop!
Team Knaldeals.com

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.