• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Welk telefoonhoesje is geschikt voor jou?

Tegenwoordig vind je online een enorm aanbod aan telefoonhoesjes in verschillende soorten, kleuren, materialen en uitvoeringen. Van Backcovers en Wallet Cases tot aan Smart Covers en Wireless Charging Cases. Een smartphone heb je altijd ben je, dus het is ook belangrijk dat je rekening houdt met jou beroep of hobby tijdens het zoeken naar een telefoonhoesje. Maar welk hoesje voldoet voor jou aan de juiste eigenschappen?

Als je op zoek bent naar een smartphonehoesje is kiezen vaak moeilijk, want soms zie je door de bomen het bos niet meer. Nu vraag je jezelf af; welk hoesje is echt geschikt voor mij en mijn dagelijkse bezigheden? Bekijk hieronder enkele voorbeelden om je te helpen bij deze keuze.

Beroep

Bouwvakkers

Als je dagelijks op de bouw staat, zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarvoor zijn de Extreme Cases speciaal ontworpen. Nu maakt het niet uit of jouw smartphone uit een hoogwerker of in een plas modder valt. Een Extreme Case biedt een extreme protectie tegen krassen, stoten, zand, spatwater en een impact van een val.

Zakenmensen

Als je (onderweg) bereikbaar moet zijn voor afspraken, telefoontjes of andere werk gerelateerde vragen is het makkelijk om je telefoon dichtbij te hebben. Een insteekhoesje is telefoonholster die je aan een broekband of riem bevestigd. Hierdoor ben je snel in het bezit van je smartphone en bespaar je ruimte in je broekzak of tas.

Hobby’s

Sporten

Wil jij tijdens het sporten blijven gebruik maken van jouw telefoon? Dan biedt een sportarmband de oplossing. Met een sportarmband behoud je weergave van je sportprestaties, favoriete tracks en berichtjes. Hierdoor kun je ongestoord het meeste uit je sportoefeningen halen.

Backpacken

Ga jij ook met de backpack op reis? Dan kun je vast gebruik maken van een extra energiebron voor je toestel tijdens de lange trektochten. Met een Battery Case word je smartphone beschermd en voorzien van een extra batterij capaciteit. Zo zit je vrijwel nooit met een leeg toestel en kun je altijd iedere bijzonder moment en gebeurtenis vast leggen.

Persoonlijk

Fashionable

Ben jij helemaal in-to-the fashion of sta je vaak op de rode loper? Met een hoesje met koord ben je in het bezit van een extra modestuk die je outfit helemaal compleet maakt. De Design Cases zijn voorzien van extra aandacht aan het ontwerp en geven jouw smartphone nog meer uitstraling. Met een Design Case ben je ‘’well-dressed’’ voor iedere gala, feest of andere bijzondere gelegenheid.

Stappen

Houd jij van een avond stappen, festivals of uitgaan? Dan kun je vast een Portemonnee hoesjes gebruiken voor je telefoon. In een portemonnee hoesje ben je in bezit van alle belangrijke spullen, dankzij de opbergvakjes voor briefgeld, (bank)pasjes, tickets en een ID-kaart. Ga in stijl er op uit met een praktisch portemonnee hoesje.

Op Knaldeals.com vind je natuurlijk veel meer verschillende telefoonhoesjes. Bekijk ons assortiment en wees altijd voorzien van een aantrekkelijke Knaldeals-prijs.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.