• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Google Pixel: De kracht van Google in jouw handen

Op 4 oktober zijn er 2 nieuwe vlaggenschepen door Google aangekondigd, namelijk de Google Pixel en Google Pixel XL. De nieuwe Pixel-serie is de opvolger van de populaire Nexus lijn, waarmee Google een nieuwe- en frisse weg inslaat. Wat heeft Google bekend gemaakt over deze toestellen en waarin verschillen ze met de toestellen van Nexus? Lees hier de eerste feiten en features over de Google Pixel en Pixel XL.

Google Pixel 6 oktober 2016

Aluminium body met glazen finish

Het is bekend dat Google haar toestellen laat ontwerpen door verschillende elektronica bedrijven. Ditmaal heeft HTC de productie voor haar rekening genomen en geeft beide toestellen een aluminium behuizing die beschikt over glazen accenten. De Google Pixel maakt gebruik van een 1080p AMOLED scherm (441ppi) dat volgens Google 16.77 miljoen verschillende kleuren kan tonen en hierdoor optimaal te gebruiken is met de Daydream VR Headset, de nieuwe Virtual Reality Bril van Google. De grotere Pixel XL beschikt zelfs over een QHD AMOLED beeldscherm (534ppi). De Google Pixel bevat een 5 inch beeldscherm, terwijl zijn grotere broer, de Google Pixel XL, komt met een 5.5 inch display.

Google assistentie

De Pixel en Pixel XL zullen nu ook gaan werken met haar eigen mobiele assistent, die volgens Google bijna menselijk is. Google’s nieuwe Allo app laat assistenten, zoals Windows Cortana en Siri van Apple ver achter zich en zit diep geïntegreerd in alle applicaties van de telefoon. Het activeren van deze assistent is erg gemakkelijk, dubbelklik op de home toets of zeg: ‘Hello Google’ en de assistent staat tot jouw dienst! Google Assistent kan verschillende taken in een mum van tijd voor jou behandelen, bijvoorbeeld jouw favoriete muziek afspelen, een restaurant zoeken of kijken wat het weer wordt deze week. Met deze nieuwe assistent heb je de belangrijkste informatie altijd binnen stembereik!

Quickcharge en Doze modus

De Google Pixel draait op de nieuwste versie van Android, namelijk Android Nougat (7.1). Het voordeel hiervan is dat het toestel beschikt over de nieuwe ‘’Doze’’ functie waardoor de batterij aanzienlijk langer zal meegaan dan zijn voorgangers wanneer deze in Stand-by staat. Daarbij is niets vervelender dan constant te moeten wachten totdat jouw mobiel weer is opgeladen. Ook heeft Google hier de oplossing voor gevonden, want beide toestellen beschikken nu over een Fast Charging technologie die het mogelijk maakt binnen een kwartier tot wel 7 uur gesprekstijd op te laden.

Onbeperkt fantastische foto's en video's

Zowel de Pixel als de Pixel XL beschikken over 4 GB RAM geheugen. Daarnaast kun je kiezen uit een interne opslag van 32- of 128 GB, zonder de optie om deze uit te breiden met een geheugenkaart. Dit is ook niet nodig, want beide toestellen van Google zijn voorzien van een nieuwe intelligente ‘’Smart Storage’’ functie, waarmee je onbeperkt 4K foto’s en video’s kunt opslaan.

De specificaties

  • 12.3 Megapixel camera achterkant en 8 Megapixel camera voorkant
  • Pixel: 5 inch Full HD AMOLED screen – Pixel XL: 5.5 inch QHD AMOLED screen
  • Android Nougat (7.1) besturingssysteem
  • Qualcomm Snapdragon 821 processor
  • 4 GB RAM geheugen
  • Stijlvol aluminium design met glazen accenten
  • Opslagopties: 32 GB & 128 GB (geen Micro SD gleuf)
  • Pixel: tot 13 uur videoplayback – Pixel XL: tot 14 uur videoplayback
  • Verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver en blauw

Google Pixel (XL) telefoonhoesjes, screenprotectors en andere accessoires

Ben je van plan dit toestel te kopen? Dan vind je nu al de eerste accessoires voor jouw Google Pixel op Knaldeals.com, dé telecomwebshop van Nederland en België! Geniet nu ook van de extra protectie, functionaliteit en design en bestel een accessoire waarmee je nog meer plezier uit het nieuwe vlaggenschip van Google haalt. Plaats je een bestelling voor 20:00 uur, dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.