• Gratis verzonden vanaf €25
 • Klantbeoordeling 9,4
 • Thuiswinkel-waarborg
 • Gigantisch assortiment

De iPhone 7 Plus: Geruchten & verwachtingen

iPhone 7 Plus

Hoewel Apple de opvolger van de iPhone 6s Plus officieel nog niet heeft aangekondigd, staan de eerste theorieën en roddels over de iPhone 7 Plus al op het internet. Naast de iPhone 7, zal de iPhone 7 Plus ook in september worden onthuld tijdens een eigen event van Apple. Maar waarmee gaat Apple ons in de herfst van dit jaar verassen? Lees hier alles over de laatste ins- en outs over de iPhone 7 Plus.

De iPhone 7 komt niet alleen! Deze zal trots worden gepresenteerd samen met zijn grote broer, de iPhone 7 Plus. Ons vorige blog hebben we besteed aan de iPhone 7 en de verwachte specificaties. Maar waarin zal de iPhone 7 Plus verschillen t.o.v. de iPhone 7? En op welke gebied zal het toestel worden verbeterd in vergelijking met de iPhone 6s Plus? Wij hebben de opvallendste geruchten van betrouwbare bronnen bij elkaar gezocht en verwachten dat de iPhone 7 Plus zal beschikken over de volgende kenmerken…

Geruchten iPhone 7 Plus

iPhone 7 Plus onderkantOndanks dat Apple (logischerwijs) weinig openbaar maakt betreft de iPhone 7 Plus, doet iOS 10 dat wel! Het nieuwste besturingssysteem, waarop de Apple Watch ook werkt, komt met verschillende features die we mogelijk ook gaan terug vinden op de iPhone 7 Plus.

Vermoedelijk zal de iPhone 7 Plus beschikken over een Raise-to-Wake functie. Hiermee zal de iPhone 7 Plus automatisch worden geactiveerd, zodra het toestel wordt opgepakt. Daarnaast zal de bekende Slide to Unlock functie worden vervangen door een Touch to Unlock optie. Dit heeft alles te maken met de Touch-ID sensor knop, die de homebutton van het toestel zal gaan vervangen.

Op het gebied van de camera, zal de iPhone 7 Plus een nieuwe richting inslaan t.o.v. de iPhone 6s Plus. Deze zal namelijk beschikken over 2 camera’s en worden beveiligd door een bumper die rondom beide lenzen zitten. Door gebruik te maken van deze dubbele camera’s dienen vooral de kwaliteit van foto’s in donkere ruimtes moeten worden verbeterd.

Zoals beschreven in onze vorige blog over de iPhone 7, viel ons op dat een 3.5mm headset uitsparing ontbrak. Ter compensatie zal de Apple smartphone toestel worden voorzien van twee stereo speakers. Omdat de iPhone 7 Plus zonder headset uitsparing wordt geleverd, vermoeden wij dat het toestel wordt geleverd met Apple Bluetooth (Beats Air) EarPods. Wij verwachten dat dit ook geldt voor de iPhone 7 Plus en dat het toestel ook zal beschikken over een waterdichte behuizing.

Verwachte iPhone 7 Plus specificaties

 • 5.5 inch IPS LCD touchscreen
 • 1920 x 1080 pixel resolutie
 • 12 megapixel camera achterkant en 5 megapixel voorkant
 • 3 Gigabyte RAM geheugen
 • iOS 10 besturingssysteem Apple A10 Chipset
 • Dubbele camera lens
 • Smart Connector
 • 16 GB, 64 GB of 128 GB opslagruimte

iPhone 7 Plus in de media

Zoals bekend is Apple zeer goed in het geheim houden van haar nieuwe releases. Ook voor de iPhone 7 Plus weinig concreets te achterhalen. Wat we wil weten is dat de iPhone 7 Plus, samen met de iPhone 7 te bestellen is in oktober 2016. In de media gaan ook geruchten rond dat de 7-serie komt in 3 toestellen. Naast de Apple iPhone 7 en de 7 Plus zal vermoedelijk ook de iPhone 7 PRO worden gepresenteerd. Qua design zal de 7-serie niet heel veel afwijken t.o.v. de iPhone 6s-serie. Daarnaast verwachten we dat de echte innovatieve snufjes dit jaar zullen uitblijven en Apple volgend jaar ons gaat verassen tijdens haar 10 jarig jubileum.

iPhone 7 concept

iPhone 7 Plus hoesjes, screenprotectors en overige accessoires

Weet jij nu al dat je de iPhone 7 Plus gaat reserveren of bestellen? Dan kun je deze gloednieuwe uitgave van Apple natuurlijk niet onbeschermd laten. Op Knaldeals.com bieden wij binnenkort een ruim assortiment iPhone 7 Plus accessoires om je toestel van alle gemakken te voorzien. Ook voor iPhone 7 cases, screenprotectors, kabels en overige accessoires, en misschien de iPhone 7 PRO, kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij kijken, net als alle Apple-fans, uit naar de onthulling van deze toestellen in september van dit jaar.

Foto's met dank aan iPhoned

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.