• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

I’ve got the power(bank)!

Powerbanks

Een externe accu, ook bekend als een powerbank, is erg populair. Niet alleen voor smartphones en tablets is een powerbank te gebruiken. Ook voor andere elektronische apparaten zoals digitale camera’s, mp3-spelers, portable game consoles, laptops etc. Het voordeel van een powerbank is dat je een toestel kunt voorzien van energie zonder gebruik te maken van het lichtnet. Hierdoor behoud je jou bewegingsvrijheid en kun je zelfs buitenshuis een apparaat volledig opladen!

PowerbanksEen smartphone is onmisbaar, want iedereen wil 24 uur per dag bereikbaar zijn. Tegenwoordig werken smartphone en tablets op steeds geavanceerdere software, dat veel energie vergt. Dit gaat vaak ten koste van de accu. Een toestel dagelijks opladen is daarom niet meer dan normaal. Maar… wanneer je niet in de buurt bent van een stopcontact of per ongeluk je thuislader vergeten bent, dan kan dit een probleem veroorzaken.

Om deze reden zijn powerbanks ontworpen en verkrijgbaar in verschillende capaciteiten, kleuren en materialen. De capaciteit van een powerbank wordt uitgedrukt in milli ampère per uur (mAh). Hoe hoger de mAh des de vaker kun je een toestel volledig opladen. Daarnaast is het ook belangrijk dat je kijkt naar de output (uitgangstroom) van een powerbank. Hoe hoger de output, des de sneller kan een toestel worden opgeladen. Als een output van een powerbank lager is dan de input van het apparaat, dan zal het toestel langzamer worden opladen. Wil je meer weten over het gebruik van deze externe accu? Lees dan onze blog over ins en outs over een powerbank.

Aanbod powerbanks

PowerbanksMaar welke powerbank is nu echt geschikt voor jou?! Dat hangt natuurlijk af van het gebruik en welk(e) toestel(len) je wenst op te laden.

Als je apparaten wilt opladen zoals laptops, tablets of high-end smartphones, bijvoorbeeld een Samsung Galaxy Z Fold 5, {link|/tablethoezen/apple|iPad) of een iPhone 15 Pro, maar ook andere toestellen die gebruik maken van een zwaarder besturingssysteem, dan is een powerbank met capaciteit van 20.000 mAh of hoger zeker gewenst. Voor mid-range toestellen of mp3-spelers kun je gebruik maken van een powerbank met een lagere capaciteit. Daarnaast hebben powerbanks met een lagere mAh een compact formaat, waardoor deze ideaal zijn te vervoeren in een broekzak of handtas.

Op Knaldeals.com hebben wij een ruim assortiment powerbanks van verschillende merken. Zo bieden wij een ruim assortiment van Xtorm, Cazy en Samsung. Deze power banks zijn verkrijgbaar met verschillende capaciteiten (mAh), diverse poorten en praktische functies. Hierdoor vind je gegarandeerd een powerbank die voldoet aan jouw wensen en gebruikersbehoeften.

Wil jij meer weten over een bepaalde powerbank of gebruik maken van onze productkennis? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.