• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Nokia; terug van weggeweest

Weet je nog? Vroeger? Toen bijna iedereen nog die compacte telefoontjes had, die niet kapot te krijgen zijn. Ja, je denkt natuurlijk direct aan de toestellen van Nokia. Een hele lange tijd hebben wij weinig van dit merk vernomen, maar het is bevestigd dat Nokia zijn rentree gaat maken. Het Finse bedrijf HMD Global heeft Nokia nieuw leven ingeblazen en zet het populaire merk weer terug op de kaart. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zijn er maar liefst 4 nieuwe toestellen gepresenteerd, waaronder een vlaggenschip en een golden-oldie met een facelift. Alles wat je moet weten over de nieuwe smartphones van Nokia, lees je hier op Knaldeals.com

The return of the Nokia 3310

De titel hierboven klinkt als een hele slechte film, maar dat deze gaat komen is zeker; de Nokia 3310 (2017). De onverwoestbare GSM die we allemaal van vroeger nog kennen komt terug in een modern jasje. De Nokia 3310 (2017) brengt oude herinneringen terug tot leven, want wie heeft niet Snake gespeeld op deze telefoon?

De Nokia 3310 (2017) behoudt haar originele ovaalvormige design en ronde toetsen, maar is wel van een frisse look voorzien. Daarbij is het toestel voorzien van een 2.4 inch QVGA display en werkt het op een Nokia Series 30+ besturingssysteem. De 3310 (2017) komt met een Micro SD slot, wat goed van pas komt, aangezien het toestel zelf beschikt over een intern geheugen van (slechts) 16 MB.

Nokia 3310

De 3310 (2017) blijft een basic toestel. WiFi wordt niet ondersteunt en het is niet mogelijk om applicaties te installeren, zoals WhatsApp of Facebook. Wel beschikt het toestel over een 3.5mm jack headset aansluiting zodat je kunt luisteren naar MP3’s of de FM radio. Ook komt het toestel met een 2 megapixel camera met flitser. De Nokia 3310 (2017) zal verkrijgbaar zijn in 4 verschillende kleuren, Warm Red, Dark Blue, Yellow en Grey. Daarnaast heeft zelfs Snake een metamorfose gekregen, want het spelletje is nu ook in kleur te spelen.

Een doordachte marketingstunt of een grote grap? Daar valt natuurlijk over te twisten. Het is wel duidelijk dat HMD Global er voor gezorgd heeft dat er weer aandacht uitgaat naar het Finse telecom merk. De Nokia 3310 (2017) is inmiddels verkrijgbaar als pre-order en zal rond de € 60,- kosten.

De Nokia 6

Nokia is weer helemaal back-in-business. Het Finse telecombedrijf HMD Global heeft 3 nieuwe smartphones aangekondigd, met als vlaggenschip de Nokia 6. Nu dat er afstand is genomen van Microsoft kan Nokia weer Android smartphones gaan uitbrengen. Dit betekent dat de drie telefoons afstappen van het Windows besturingssysteem.

De Nokia 6 komt samen met de Nokia 5 en 3 en werken alle drie op Android 7.1 Nougat. Het vlaggenschip bevat een 5.5 inch gebogen beeldscherm met Gorilla Glass 3 screenprotectie. Onder de motorkap zit een Qualcomm Snapdragon 430 chipset die wordt gecombineerd met een octa-core (Cortex-A53) processor. Het toestel heeft ondersteuning voor Quick Charge 3.0 en beschikt over een 3.000 mAh batterij. Daarnaast heeft de smartphone een intern geheugen van 3 GB RAM en een opslagruimte van 32 GB. De Nokia 6 is aan de achterkant voorzien van een 16 megapixel camera met dubbele flitsers en aan de voorkant een 8 megapixel selfie camera. Dit alles krijg je voor een prijs van rond de € 230,-.

Nokia 6

Nokia 6 Arte Black - Limited Edition

De Nokia 6 is verkrijgbaar in de kleuren Matte Black, Tempered Blue, Silver en Copper. Daarnaast komt er ook nog een speciale uitvoering van de Nokia 6, namelijk de Nokia 6 Arte Black. Dit toestel beschikt over een 4 GB geheugen en een standaard opslagruimte van 64 GB.

In de zeroes (2000 – 2009) werd wereldwijd een record aantal Nokia telefoons verkocht. Niet voor niets dat Nokia een van de meest populaire merken in de telecommunicatie branche is. Of HMD Global het merk Nokia in Europa weer terug naar de top gaat brengen zal snel blijken. In China gaan deze toestellen in ieder geval als warme broodjes over de toonbank.

Nokia 6 Accessoires

Ben jij van plan om de Nokia 6 te kopen? Dan kun je op Knaldeals.com alvast de eerste accessoires bestellen voor dit toestel. Bescherm de metalen body met een modern Nokia 6 telefoonhoesje en een screen protector, zodat beschadigingen worden voorkomen. Daarnaast bieden wij ook officiële Nokia accessoires aan, waarmee je nog meer plezier uit het toestel haalt.

Wij heten Nokia van harte welkom terug!

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.