• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy Note 7 – Geruchten en verwachtingen

Samsung Galaxy Note 7

Samsung heeft officieel de Galaxy Note 7 aangekondigd en het nieuwe vlaggenschip zal augustus dit jaar nog worden gereleaset. De opvolger van de Galaxy Note 5 gaat het opnemen tegen de iPhone 7 Plus, die rond deze tijd ook uitgebracht gaat worden. Maar met wat voor zwaar geschud gaat de nieuwste phablet van Samsung de concurrentie strijd aan? Lees hier de eerste verwachtingen over de Samsung Galaxy Note 7.

Update: De Galaxy Note 7 was veelbelovend maar is helaas niet uitgebracht, wel heeft samsung de Galaxy Note 8 dit jaar uitgebracht

Samsung verbreekt de reeks Note-toestellen en slaat de Galaxy Note 6 over voor de Galaxy Note 7. De Samsung Galaxy Note 7 zal vooral een aanvulling te zijn van de al uitgebrachte Galaxy S7 Edge. Inmiddels zijn de eerste foto’s, geruchten en kenmerken al uitgelekt op het internet. Wij verwachten dat de Samsung Galaxy Note 7 zal beschikken over de volgende specificaties.

Geruchten Samsung Galaxy Note 7

Samsung Galaxy Note 7 renderDe Samsung Galaxy Note 7 zal allereerst de Samsung Galaxy S7 Edge complementeren, zoals Samsung meldt met hun persbericht. Daarnaast zal de samenhang tussen beide toestellen worden verenigd en volledig op een lijn worden gebracht. De nieuwste Galaxy Note zal beschikken over een 5.8 inch super AMOLED Quad HD display en komt, net als de Galaxy S7 en de Galaxy S7 edge, met aflopende randen. Dit betekent dat Samsung de eerste phablet uitbrengt met een gebogen scherm.

Ten opzichte van de Samsung Galaxy Note 5, zal de Galaxy Note 7 qua design en gebruikers interface enigszins veranderen. Opvallend aan de Samsung Galaxy Note 7 is dat het toestel zal beschikken over meerdere sensoren. De Galaxy Note 7 zal gebruik maken van een iris scanner en een dubbele camera aan de voorkant. Vermoedelijk zal de Note 7 gaan werken op de nieuwste Android 7.0 Nougat besturingssysteem en Qualcomm Snapdragon 823 of Exynos 8893 chipset met 6GB. Of de Samsung Galaxy Note 7 beschikt over een USB-C poort is helaas nog niet helemaal duidelijk. Wel gaan er geruchten rond dat de Samsung Galaxy Note 7 water- en stofdicht zal zijn.

Verwachte Samsung Galaxy Note 7 specificaties

  • 5.8 inch super AMOLED Quad HD display met Corning Gorilla Glass 4 beeldscherm.
  • 13 megapixel camera achterkant en dubbele 13 megapixel camera voorkant.
  • 2560x1440 pixel resolutie.
  • 6 Gigabyte RAM geheugen.
  • Android 7.0 Nougat.
  • Snapdragon 821 of Exynos 8893 chipset.
  • Accu: 4.000 mAh capaciteit.
  • Geïntegreerde S-Pen.

Samsung Galaxy Note 7 in de media

Samsung heeft inmiddels een officieel persbericht uitgebracht om de komst van de Galaxy Note 7 aan te kondigen. Daarnaast heeft Samsung op Facebook de Note 7 gepromoot onder haar volgers met de #Unpacked en #7unpacked2016 campagne. Hierin geeft Samsung aan op 2 augustus 2016 haar nieuwe vlaggenschip gaan presteren via een live stream op de website van samsung.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.