• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Samsung Galaxy Note 9

Update: De Samsung Galaxy Note 9 is inmiddels uitgebracht, bekijk dus snel de meest recente informatie of bestel jouw favoriete accessoires.

Het duurt niet lang meer voordat de nieuwe Samsung Galaxy Note 9 naar Nederland komt. Naar verluidt wordt deze 9 augustus geïntroduceerd tijdens een live stream op de website van Samsung. De afgelopen maanden zijn er al verschillende ‘’renders’’ uitgelekt, waardoor we ongeveer een beeld kunnen schetsen hoe het nieuwe vlaggenschip van het Zuid-Koreaanse bedrijf eruit komt te zien. Lees hier alles wat je moet weten over de mogelijke Samsung Galaxy Note 9.

samsung-galaxy-note-9

Nu de verkoop van de Galaxy S9 en Galaxy S9 Plus afneemt, heeft Samsung er voor gekozen om de onthulling van de Galaxy Note 9 naar voren te halen. Het toestel zal begin volgende maand tijdens een UNPACKED-event worden gepresenteerd en vanaf 24 augustus verkrijgbaar zijn als pre-order.

De Samsung Galaxy Note 9 beschikt hoogstwaarschijnlijk over een 6.4 inch super AMOLED beeldscherm met Corning Gorilla Glass 5 en een 18,5:9 beeldverhouding. Het design van het toestel zal niet veel afwijken van dat van de Samsung Galaxy Note 8. Het grootste verschil met haar voorganger is dat de vingerafdrukscanner naar de achterkant is verplaatst. Deze komt onder de dubbele camera’s van de Galaxy Note 9.

Het toestel zal gaan draaien op het nieuwste besturingssysteem van Android in combinatie met een Exynos 9810 of een Snapdragon 845 chip van Qualcomm. Daarnaast zal de phablet gaan werken met 6GB of 8GB RAM geheugen en gebruik maken van een interne opslag van 128GB. Laatste genoemde zal kunnen worden uitgebreid tot een max van 512GB door middel van een Micro SD kaart. Dit geeft het toestel voldoende power en ruimte om zware applicaties te draaien en grote bestanden op te slaan.

De Samsung Galaxy Note 9 komt ook met een verbeterde batterij. De batterij zal beschikken over een capaciteit van 4,000mAh, waarmee de phablet het mogelijk twee dagen lang kan uithouden, zonder deze tussendoor op te laden en bij normaal gebruik. Over opladen gesproken. Het vlaggenschip van Samsung kan wederom draadloos worden opgeladen en brengt in het kader van Wireless Charging een gloednieuwe Samsung Wireless Charger Duo uit. Zoals je misschien uit de benaming kan achterhalen, maakt deze draadloze lader het mogelijk om twee toestellen gelijktijdig draadloos van energie te voorzien.

De Samsung Galaxy Note 9 mag zich natuurlijk geen Galaxy Note noemen als deze niet zou beschikken over een S-Pen. Ook deze editie beschikt over een vernieuwde S-Pen, vermoedelijk in een opvallende goudgele kleur. De stylus pen van Samsung zal waarschijnlijk Bluetooth ondersteunen, waardoor de accessoire voor meer functies en applicaties kan worden ingezet.

Fortnite op de Galaxy Note 9

Het gerucht gaat dat Fortnite en Samsung onlangs een samenwerking zijn aangegaan waardoor Fortnite Mobile mogelijk 30 dagen exclusief op de Note 9 zal worden uitgebracht. Daarnaast krijgen bezitters van de Galaxy Note 9 ook nog een grote hoeveelheid V-Bucks om hun karakter te personaliseren. Met de sterke specificaties van de Note 9 zal Fortnite Mobile vlekkeloos draaien en is dit een fantastische optie voor alle mobiele gamers onder ons. Na de 30 dagen zal Fortnite vermoedelijk ook voor andere Android toestellen worden uitgerold. Ook gek op Fortnite? Bekijk dan onze exclusieve Fortnite hoesjes.

Samsung Galaxy Note 9 specificaties

  • Beeldscherm: 6.4 inch super AMOLED display met 2960x1140p en 18,5:9 beeldverhouding.
  • Besturing: Android 8.1 (Oreo) en Exynos 9810 chip met octa-core processor.
  • Camera: Dual 12MP hoofdcamera’s en 8MP selfie camera.
  • Batterij: 4000mAh
  • Geheugen: 128GB/256GB tot 512GB en 6GB/8GB RAM.
  • Poort: USB-C, v3.1
  • Features: Quick Charge 2.0, Qi Wireless Charging, Bixby en Samsung DeX support.

Samsung Galaxy Note 9 accessoires

Ondanks dat de Samsung Galaxy Note 9 nog moet worden onthult, kun je bij Knaldeals.com nu al terecht voor de eerste accessoires. Dus ben je van plan om deze phablet te kopen? Koop dan nu gelijk alvast jouw favoriete accessoires in, zodat je direct de Samsung Galaxy Note 9 kunt beschermen of aanvullen met een leuke gadget. Wij beschikken op dit moment al over verschillende Samsung Galaxy Note 9 hoesjes, screen protectors en kabels en laders. Natuurlijk wordt het aanbod nog verder aangevuld met accessoires van de meest populaire merken. Houd onze webshop goed in de gaten voor de laatste ontwikkeling omtrent de Samsung Galaxy Note 9.

Alle Galaxy Note 9 accessoires
Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.