• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,3
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

Top 5 gadgets voor de zomervakantie

Wil jij ook het maximale uit je zomervakantie halen? Knaldeals.com helpt je graag! Daarom hebben we nu de top 5 gadgets voor de zomervakantie voor je op een rijtje gezet. Je besteld ze ook nog eens extra voordelig met de kortingscode Zomers, daarmee profiteer je direct van €2,50 korting op je bestelling. Bekijk de top 5 en ontdek wat jij nog nodig hebt voor je vakantie.

Zomervakantie gadgets

1. Powerbanks

Zit jij deze zomer in een tentje op een festival, een hostel met weinig stroomvoorzieningen of maak je lange autoreizen? Iedereen maakt wel eens mee dat zijn telefoon het einde van de dag niet haalt en tussentijds opladen lastig is. Gelukkig bestaan hiervoor Powerbanks waarmee je je toestel soms tot wel 10 keer mee kunt opladen! Voor elke gelegenheid bieden we wel een geschikte powerbank aan, benieuwd wat de beste voor jou is? Bekijk dan ook eens onze adviespagina over powerbanks!

2. Selfie Sticks

Met een selfie stick maak je de mooiste foto's op feestjes en vakanties! Leg je vakantie op een unieke manier vast door jezelf én je omgeving op de foto en of video te krijgen met de uitschuifbare selfie sticks. Maak je keuze uit verschillende soorten selfie sticks, met bluetooth of via kabel van diverse merken.

3. Houders

Een onmisbare gadget tijdens jouw roadtrip is een goede Houder. Voor elke auto is er wel een geschikte houder, je hebt onder andere de keuze uit een magnetische houder, houder voor in het luchtrooster of een houder die je vast maakt aan de voorruit. In ons aanbod vind je zelfs houders voor op de fiets!

4. Koptelefoons

Met je koptelefoon op in het vliegtuig of in de bus, of een goede sport headset voor tijdens het hardlopen of wielrennen. Ook deze gadget mag niet ontbreken in het lijstje.

5. Zomer accessoires

Of natuurlijk een van onze zomer accessoires! Deze categorie is speciaal ingericht voor het zomerseizoen, hier vind je gegarandeerd een leuke zomergadget.

Vakantie kortingscode voorwaarden

• Deze kortingscode is helaas verlopen
• Plaats jouw favoriete zomervakantiegadget in je winkelwagen
• Gebruik de kortingscode: Zomers
• Profiteer van €2,50 korting
• Geldig vanaf een minimale orderwaarde: 30,00 euro
• De actie loopt van dinsdag 10 juli t/m woensdag 25 juli 2018

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.