• Gratis verzonden vanaf €25
  • Klantbeoordeling 9,4
  • Thuiswinkel-waarborg
  • Gigantisch assortiment

iPhone 7 - 7 september 2016

Aankondiging iPhone 7 en iPhone 7 Plus

Vanavond, woensdag 7 september 2016, om 19:00 uur Nederlandse tijd vindt de presentatie van het jaar plaats. In het Bill Graham Civic Auditorium, San Francisco zal naar verluidt de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus worden gepresenteerd aan de media.

De grootste productaankondiging van de wereld zal te volgen zijn op de de website van Apple of via een livestream op de Mac, iPhone, iPad, iPod en Apple TV. Het is uiteraard ook mogelijk om deze te bekijken via Window 10 (met Microsoft Edge), Android toestellen of andere apparaten.

Naast de iPhone 7, de iPhone 7 Plus wordt er misschien ook wel een derde toestel en de Apple Watch 2 gepresenteerd. Zullen wij met onze blog over de geruchten en verwachten over de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus het aan de rechte eind hebben? Of weet Apple ons toch nog te verbazen met nieuwe innovatieve snufjes en gadgets?

Een samenvatting over de 7e generatie smartphone, bekendmakingen en opvallende nieuwtjes lees je natuurlijk op Knaldeals.com. Daarnaast vind je op onze webshop al een ruim assortiment telefoonhoesjes voor de iPhone 7 en iPhone 7 Plus die verkrijgbaar zijn als pre-order of direct te leveren zijn uit eigen voorraad.

Inloggen bij Knaldeals.com
Met welk e-mailadres heb je een account bij Knaldeals.com?
Wat is je wachtwoord bij Knaldeals.com?

Wachtwoord vergeten?

Ontvang direct 10% korting

En krijg alle aanbiedingen en acties per e-mail.